Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

A Wackaro® lóápoló készülék ötlete Varró Zoltán fejéből pattant ki, amikor 2019 tavaszán legkedvesebb lovát, az akkor 30 éves Dámát szerette volna nagyra növesztett téli szőrétől megszabadítani a vedlés kezdetén. A gondolatot hamar tettek követték, megszületett a készülék alapkoncepciója, a neve és a formája, majd ezek törvényi védelmének biztosítása.

Zolinak több mint 30 éves tapasztalata van a lóápolásban, lógondozásban. Gyerekkora óta foglalkozik lovakkal, jelenleg is aktív lótartó. A Wackaro Manufaktúra KFT-t 2019 augusztusában alapította, a Wackaro® lóápoló készülék megvalósítására.

A készülék több, mint két éves fejlesztés és tesztelés eredménye. Egy megvalósult álom, melyet a különlegesség és tökéletesség iránti elkötelezettség, a lovak tisztelete és szeretete hívott életre. Kifogástalan minőség, egyedi tervezés és minden részletre kiterjedő megvalósítás.

Arra összpontosítottunk, hogy a ló és lovas közötti harmonikus kapcsolat folyamatosan fennmaradjon az ápolás során. Olyan egyedülállóan különleges terméket hoztunk létre, mely a lovak mindennapos tisztántartását és izomzatuk gondos átlazítását egy készülékben hordozza.

A Wackaro® tökéletesen ergonomikus mind a ló, mind a lovas számára. Használata közös élmény, a gondoskodó lóápolás és törődés XXI. századi megvalósulása.

Mi ugyanúgy rajongunk a lovakért, mint Ön, így biztos lehet benne, hogy teljes odafigyeléssel, alázattal és elkötelezettséggel gondolkodunk és gondoskodunk a lovakról.