Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyakorlati útmutató

WACKARO® készülék
A WACKARO® készülék ápoló adaptereinek használata során mindenekelőtt a nagyobb felületű területeken tudjuk LASSÚ haladással az állat szőrzetét megtisztítani a szőr közötti szennyeződésektől, sártól, portól, az elhalt hámszövettől. Az ápolás során az eddig gyakorolt nagyobb, gyorsabban végzett tisztító mozgások nem szükségesek, lassú haladással a készülék alaposan kidolgozza a szőr közötti szennyeződéseket, amiket egy kefe segítségével csak le kell törölnünk a szőrzet felületéről.
WACKARO® készülék
A WACKARO® készülék masszázs adapterének használata során azonban több ajánlást érdemes betartanunk. A masszázs adapter használata serkenti a vér- és nyirokkeringést és könnyebbé teszi a nagy tömegű, atletikus izmok bemelegítését, átmasszírozását, ellazítását, ezzel segítve az izomzat egészséges tónusának fenntartását. Javasolt a nagyobb izmok átmasszírozása mind munka előtt és után, mivel nagymértékben megrövidíti az izmok bemelegedésének idejét, munka után pedig azok ellazítását. A masszírozás során a kezelt területen körkörös vagy hosszanti irányban is haladhatunk, de mindenképp LASSAN, TÜRELMESEN, NEM ERŐS NYOMÁSSAL átdolgozva a kiválasztott izmokat.

Az alábbi nagyobb tömegű izmok masszírozása javasolt:

A nyak izomzata, kerülve a torkolati vénát. A kezelés oldalanként kezdetben 3-3 perc, amely a későbbiekben akár fokozatosan 5-10 percig növelhető.
Gyakorlati útmutató
A váll izomzata, az egyik legterheltebb területe a testnek. A kezelés oldalanként kezdetben 3-3 perc, amely a későbbiekben akár fokozatosan 5-10 percig növelhető.
Gyakorlati útmutató
A nyereg és a heveder tájék, valamint a hát izmai, amelyek az egyik legérzékenyebb területnek számítanak. A kezelés oldalanként kezdetben 3-3 perc, amely a későbbiekben akár fokozatosan 5-10 percig növelhető.
Gyakorlati útmutató

Az egyik legnagyobb izomtömeget adják a ló far és combizmai, mely izmok felelősek a ló lendületéért, tolóerejéért.  A kezelés oldalanként kezdetben 3-3 perc, amely a későbbiekben akár fokozatosan 5-10 percig növelhető.

A keresztcsont ízületeinek (amelyeket szalagok tartanak, nagy súllyal bír a ló egyensúlyában és erőátvitelében) napi szintű rendszeres masszírozása nagy segítség ennek a területnek az ellazításában és a könnyebb lovagolhatóság fenntartásában.  A kezelés oldalanként kezdetben 3-3 perc, amely a későbbiekben akár fokozatosan 5-5 percig növelhető.

Gyakorlati útmutató
Használjátok a termékünket örömmel és egészséggel!